nuffnang

Wednesday, December 19, 2012

Mengapa Payudara Selalu Menggoda Lelaki?

WAJAH memang menjadi daya tarikan lelaki apabila melihat wanita. Namun di luar itu, payudara menjadi bahagian vital yang membuat lelaki tergoda.

Banyak wanita sibuk memercantik wajah dan melupakan keindahan payudara. Padahal, aset ini menjadi bahagian penting yang boleh memenangi perhatian lelaki. Bahkan, bahagian seksi itu pun tidak hanya membuat mereka terlena tapi juga ghairah. Berikut ini beberapa alasan yang menyebabkan payudara selalu menggoda lelaki......

-Payudara bertindak balas sentuhan. Ketika bahagian ini disentuh maka hasrat wanita pun membara. Itu sebabnya lelaki suka menyentuh payudara.

-Bergoncang. Saat berjalan atau bahkan berlari, bahagian ini akan bergoncang-goncang. Dan lelaki sangat senang menikmati pemandangan ini.

-Sangat menyenangkan bermain di kawasan ini mengingat tidak hanya sensitif tapi juga membuat lelaki terangsang dengan mudah.
-Cara mudah merangsang wanita. Ketika bahagian ini disentuh, ghairah wanita dengan mudah menyala. Tak hairan jika lelaki pun suka menjelajah kawasan tersebut.

Anonymous

No comments:

Post a Comment