nuffnang

Friday, April 5, 2013

Rangsangan Ini Yang Wanita Sukai

BAGI wanita, payudara penting adanya sebagai aset terbesar mereka untuk menarik perhatian lelaki. Tapi, ada beberapa perkara yang tidak pernah dikatakan wanita mengenai payudaranya pada anda. Apakah itu?

Tidak selamanya anda boleh melayan payudara wanita sesuka hati anda. Untuk memanjakannya, berikan mereka sentuhan lembut sehingga membuat pasangan anda makin berghairah. Meski wanita jarang mendedahkan apa yang mereka inginkan untuk membuat aset berharga mereka merasa nikmat, namun anda sebagai pasangan perlu peka mengetahuinya.

Berikut ini beberapa perkara yang tidak pernah wanita ungkapkan mengenai payudara mereka untuk anda mengetahuinya

- Wanita senang mendengar jika pasangan mereka memuji payudaranya, oleh kerana itu, bicaralah mengenai keindahan payudaranya, mulai dari kelembutan kulit, cara menyentuh dan segala sesuatu yang terasa menyenangkan bagi payudara mereka.

- Wanita lebih memilih untuk memulakan dengan belaian, jadi mulailah dengan mencium dan memeluk mereka.
- Wanita senang jika pasangan menghisap payudara mereka, kerana boleh membuat ghairahnya terlalu asyik. Tapi sekali lagi ingat untuk tidak melakukannya secara berlebihan. Lakukan gerakan berterusan, stabil, dan terus latih gerakan anda menyentuh payudaranya....Anonymous

No comments:

Post a Comment