nuffnang

Monday, August 6, 2012

Puaskanlah Hasrat Suami Anda

Kepuasan seksual merupakan hal yang paling anda cari saat hubungan intim berlangsung. Kepuasan seks tak ubah seperti puncak ghairah yang diidamkan oleh kalangan lelaki mahupun perempuan. Namun, kepuasan seksual umumnya selalu dikaitkan dengan lelaki. Dalam erti, lelaki merupakan kunci dari kepuasan seks saat aktiviti itu terjadi.

Kalangan perempuan banyak yang menganggap bahawa lelaki harus memuaskan perempuan dalam hubungan seks. Bahkan, di kalangan lelaki sekalipun mempunyai anggapan, bahawa jika lelaki tak memuaskan ghairah perempuan, maka ia dianggap gagal dalam hubungan seks.

Kepuasan seks memang penting, namun kepuasan seks tak hanya perlu diusahakan oleh lelaki. Kalangan perempuan juga harus boleh memuaskan lelaki dalam hal seks.

Selama ini, banyak perempuan yang menganggap bahawa lelaki harus memberi mereka kepuasan seks. Sedangkan perempuan hanya menerima saja. Ini sebuah anggapan yang keliru.

Alangkah baiknya, jika perempuan juga pandai memuaskan lelaki di ranjang. Dengan kata lain, perempuan harus boleh melayani lelaki hingga ia berpuas hati.

Lelaki yang tak boleh memuaskan perempuan dalam hubungan seks memang suatu hal yang buruk. Namun jika hanya sesekali saja terjadi tentunya masih dianggap wajar. Kecuali bila di setiap hubungan seks, lelaki tak pernah memuaskan perempuannya.

Meski begitupun, hal ini tak hanya untuk lelaki saja, tapi kalangan perempuan juga harus pintar melayani pasangannya di ranjang. Ambil tahu mengenai kesenangan atau kesukaan seksual lelaki anda di ranjang.
 Laki-laki tentunya juga mempunyai hak untuk dipuaskan dan mendapat kesenangan dari pasangan perempuannya. Untuk itulah, perempuan juga dituntut untuk memahami hal apa saja yang diinginkan dan boleh memuaskan ghairah pasangan lelakinya.

Intinya, perempuan harus pandai soal teknik dalam bercinta. Jangan hanya pasrah menerima rangsangan saja, ini tidak dapat dikatakan baik dalam kualiti hubungan seksual.

Anonymous

No comments:

Post a Comment