nuffnang

Wednesday, August 8, 2012

Lelaki Seperti Ini Paling Dicintai Wanita

SEMUA wanita ingin mempunyai pasangan yang boleh dipercayai. Selain jujur, mereka juga menaruh harapan mempunyai kekasih yang boleh melindungi dirinya dari hal-hal buruk yang tidak diingini.

Wanita memang makluk yang lemah dan perlu perlindungan dari seorang lelaki. Oleh kerana itu, ada beberapa sosok lelaki yang diinginkan wanita untuk boleh melindungi mereka. Berikut ini beberapa jenis lelaki yang diperlukan wanita, seperti disingkap oleh Times of India.

Mr charmer- Lelaki ini merupakan jenis yang baik di mata wanita. Mereka dapat menjadi teman bagi anda dan akan merasa bahagia, meski terjadi banyak hal dalam kehidupan anda. Bahagian terbaik dari sosok lelaki ini iaitu mengenai pergaulannya yang dapat memberikan tenaga positif untuk anda.

Mr frankness- Kebanyakan wanita ingin kejujuran satu sama lain, mereka tidak mahu adanya pergaduhan dalam sebuah hubungan. Tapi lelaki dapat sering terlepas dari sebuah kebohongan yang mereka buat dan meninggalkannya tanpa membuat wanita merasa tersinggung. Kebanyakan wanita menggali otak lelaki untuk mengetahui apa yang diinginkan, oleh kerana itu wanita lebih mencari lelaki yang bersikap terbuka, tanpa ada kebohongan. Wanita lebih menyukai kejujuran daripada kebohongan, sehingga mereka merasa dikhianati.
Mr geeky- Tidak semua wanita menyukai lelaki yang tampan ataupun bergaya. Tapi, jenis lelaki culun dapat menarik perhatian mereka dengan kepintaran yang dimilikinya. Meski dalam berkomunikasi sering kali canggung, namun dia mempunyai kelebihan khusus di bidang yang digemarinya.

Mr platonis guy- Lelaki dapat membina sebuah persahabatan yang hebat. Jika tidak ada agenda tersembunyi, seorang lelaki dan wanita dapat berkongsi hubungan yang kuat dan asli. Wanita menginginkan sosok lelaki seperti ini kerana boleh membawanya menjadi peribadi yang lembut.

Mr adventure- Dengan dia, anda tidak akan pernah bosan. Lelaki ini akan mendorong anda keluar dari zon keselesaan dan menunjukkan kesempatan untuk berani melakukan hal yang di luar kebiasaan. Wanita memerlukan individu seperti ini untuk membina adrenalin agar dirinya berkembang.

No comments:

Post a Comment