nuffnang

Monday, June 18, 2012

Lima Keinginan Wanita Dari LelakiWANITA mempunyai keinginan terpendam terhadap pasangan hidup mereka. Apa sajakah keinginan tersebut?

Wanita meyakinkan lingkungan sekitarnya bahawa mereka tidak sukar untuk difahami. Caranya, cubalah menjaga hubungan komunikasi terbuka dan melihat hal tersebut berkesan bagi keduanya. Untuk mengetahui lebih lanjut, berikut panduan atas apa yang diinginkan wanita terhadap lelaki....

- Wanita dikatakan makhluk yang rendah Emotional Quotient (EQ), tetapi mereka berusaha memahami emosi. Ingat, wanita tidak suka lelaki yang tidak boleh mengawal emosi mereka.

- Ketika wanita berbicara, perhatikan apa yang mereka katakan. Jangan hanya mengangguk kepala dan terus menonton perlawanan di televisyen.

- Ibu anda mungkin sangat hebat di dapur dan dapat menyiapkan hidangan dalam masa yang singkat. Tapi, wanita berharap jika mereka tidak terus-menerus mendengar komen anda mengenai perbandingan masakan mereka dengan ibu anda.

- Wanita percaya pada kekuatan komunikasi. Jadi, bicaralah dan tidak berdiam diri.

- Wanita mencintai sejumput sifat satria pada pasangan mereka. Jadi, bersikaplah sopan dan tunjukkan kepada wanita bahawa anda lelaki gentlemen......Anonymous

No comments:

Post a Comment