nuffnang

Thursday, July 4, 2013

Agar Keintiman Lebih Enjoy

Rencah keintiman memang sangat penting untuk menjaga harmonisasi dalam rumah tangga. Kerananya, tak ada salahnya anda berinisiatif untuk membuat keintiman agar tidak membosankan dan begitu-begitu saja.

Anda tidak perlu menunggu suami untuk melakukan keintiman yang penuh fantasi dan mengghairahkan.
Sebagai isteri yang baik, anda boleh memulakan insiatif untuk melakukan aktiviti-aktiviti baru yang belum pernah dilakukan sebelum ini. Namun, kadang-kadang sukar untuk merancang aktiviti yang satu ini.

Ketika anda sudah berusaha merancangnya, ternyata suami pulang lewat dan keletihan untuk bertempur. Jika sudah demikian, anda perlu helah khusus untuk membuat keintiman agar lebih menyeronokan. Berikut adalah panduannya.

1. Sesekali, anda boleh mengenakan pakaian fantasi suami, seperti stocking seksi yang dipadukan dengan pakaian dan sedikit make up "nakal". Anda tak perlu malu kerana ini boleh menjadi salah satu cara paling berkesan untuk mengembalikan ghairah suami dan membuat aktiviti seks lebih nikmat dan nyaman.

2. Jika anda sudah merancang semuanya, tetapi suami tidak pulang-pulang, ada satu cara yang boleh anda terapkan. Anda boleh menghantar sms atau mesej singkat yang berisikan bahawa anda menyiapkan kejutan hangat untuk suami anda. Dijamin, setelah membaca sms anda, suami anda akan tidak sabar untuk pulang.

3. Selain menyiapkan kejutan khas, anda juga boleh mengubah kedudukan-poisisi baru saat berhubungan seks. Jangan malu untuk memintanya terlebih dahulu dari suami anda. Ini akan membantu anda lebih enjoy dalam bercinta.

4. Jika anda ingin disentuh dikawasan tertentu, anda boleh membimbing tangan suami anda untuk menuju ke kawasan yang anda inginkan.

5. Jangan hanya diam saat berhubungan seks. Sesekali buatlah suara-suara atau desahan yang menunjukkan bahawa anda benar-benar menikmati aktiviti seks dengan suami anda.

6. Desahan ini tidak akan hanya memuaskan anda, tetapi juga membuat suami anda lebih berghairah dan bernafsu.

7. Sesekali, berilah hand job untuk suami anda. Sebahagian besar lelaki senang mendapatkan servis seperti ini.

Selamat mengalami keintiman yang lebih selesa dan enjoy.......Anonymous

No comments:

Post a Comment