nuffnang

Wednesday, April 8, 2015

Titik Kelemahan Wanita

Melakukan cumbuan pada awal berhungan intim sangatlah penting. Hal ini seperti sudah menjadi kemestian bagi para pasangan. Bagi wanita hal ini memudahkan mereka dalam melakukan aktiviti bercinta.

Dengan melakukan cumbuan, menjadikan kawasan faraj wanita akan cepat terangsang dan boleh membuat penetrasi lebih mudah.

Untuk melakukan hal tersebut sangatlah tidak sukar, anda hanya perlu mengenali bahagian-bahagian tubuh wanita untuk dapat merangsangnya lebih cepat. Bagi para wanita, mengetahui titik rangsangan tubuh akan sangat bermanfaat bagi mereka dan pasangan.

Dengan mengetahui hal tersebut, para wanita boleh memberitahu pasangannya dan memudahkan wanita dan pasangannya dalam hal bercinta.

Titik Tersembunyi Pada Wajah

Beberapa titik kelemahan wanita sebenarnya berada di bahagian muka. Banyak yang tidak mengenali kawasan-kawasan tersebut. Salah satunya ada di bahagian hidung. Pada bahagian ini hidung perempuan sangat sensitif terhadap aroma-aroma tertentu.

Anda boleh cuba memberikan sensasi lain dalam cumbuan anda. Berikan sesuatu yang wangi pada hidung anda. hal tersebut membuat wanita menjadi ingin lebih dekat. Ketika sudah dekat anda boleh mencium hidung pasangan anda tersebut dan cuba untuk menggigitnya dengan lembut.

Selain itu terdapat bahagian rambut. Belaian pada rambut boleh membuat beberapa wanita menjadi lebih selesa dan tentu hal tersebut dapat memancing wanita untuk menjadi lebih beragresif.

Bahagian kening wanita juga tak kalah sensitif, anda boleh mengecupnya sampai pada bahagian kelopak mata, hal ini sangat menyenangkan kerana membuat wanita dapat lebih tergelitik.

Bahagian lain adalah kuping. Pada saat cumbuan banyak wanita yang menyukai bahagian telinganya untuk digigit lembut oleh pasangan. Selain itu anda boleh memberikan mereka sebuah bisikan lembut dan memberi mereka beberapa kata romantis dan rayuan nakal anda. Siapa yang tidak jatuh hati jika dirayu oleh pasangannya.

Bahagian terpenting lain adalah mulut. Bahagian ini sudah tentu menjadi salah satu bahagian yang menyatukan anda dan pasangan. Mulut merupakan bahagian terpenting dalam kegiatan bercinta anda. dengan mulut anda boleh melakukan beberapa rangsangan tertentu kepada pasangan anda.

• Titik  Lain di Mata Lelaki

Titik erotik perempuan di mata lelaki lain adalah, tentu saja pada bahagian vital perempuan, iaitu pada bahagian klitoris atau faraj. Pada bahagian ini terletak g-spot yang menjadi bahagian paling sensitif untuk memberikan kepuasan dalam hal seksual bagi para wanita.

Bahagian ini boleh anda rangsang dengan menggunakan jari atau mulut. Anda boleh mengusapkan jari anda pada bahagian ini dan melakukannya dengan lembut mengikuti irama dan memberikan tekanan pada bahagian ini.

Selain itu terdapat pada bahagian paha dalam. Kawasan tersebut dapat membantu anda memberikan rangsangan lebih kepada pasangan anda. Anda boleh menyentuh bahagian tersebut dengan lembut dan kawasan ini dapat membuat wanita menjadi menggelinjang.
Payudara merupakan suatu kawasan yang mempunyai daya kesensitifan seksual yang tinggi. Anda boleh melakukan apa saja pada bahagian ini. Bahagian puting tentu menjadi salah satu bahagian yang disukai oleh banyak wanita.

Selain itu terdapat bahagian leher. Mencium dan menjilat leher merupakan bahagian paling seksi dari cumbuan. Hal ini dapat meningkatkan imaginasi anda. Selain itu terdapat kawasan punggung.

Kawasan ini merupakan kawasan yang cepat membuat wanita terangsang hanya dengan menciuminya saja. Anda boleh melakukan banyak variasi dalam melakukan kegiatan cumbuan. Pastikan hal tersebut disukai oleh pasangan.

Anonymous

No comments:

Post a Comment